SELECT LANGUAGE

CARDİN MOBİLYA İŞ BAŞVURUSU

Cardin Concept, mobilya sektöründe lider bir marka olmak üzere emin adımlarla ilerliyor. Cardin Mobilya İnsan Kaynakları Politikasını aşağıdaki gibi açıkıyor.

İnsan Kaynakları Bölümü, büyüme ve gelişmenin temel kaynaklarından biri olan insan kaynaklarını etkin, verimli, uzun süreli değerlendirmek, gerekli güven ve uyum ortamını sağlamak amacıyla oluşturulmuştur.

İnsan Kaynakları Bölümü şirketimizin hedef ve stratejileri doğrultusunda kaliteli insan gücü alımını gerçekleştirmek, bu gücün en verimli şekilde değerlendirmesini sağlamak için başarıyı temel alan çağdaş İnsan Kaynakları uygulamalarını yürütür.

İnsan Kaynakları uygulamalarının temel amacı; ekip çalışmasını, yaratıcılığı ve verimliliği destekleyen süreçler oluşturmak, bireysel ve mesleki yetkinliklerin gelişmesini sağlamak ve kaliteyi tüm süreçlerin parçası haline getirmektir.
Cardin Mobilya İletişim Bilgileri;

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 20. CADDE NO / 10 ESKİŞEHİR    Telefon : 0(222)236 22 82
Faks : 0(222)236 22 83   E-mail : info@cardin.com.tr    Web : http://www.cardin.com.tr/

Cardin Mobilya'ya online başvuru formu ile iş başvurusunda bulunmak için lütfen b u r a y ı tıklayınız.


Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.