SELECT LANGUAGE

YURTİÇİ KARGO İŞ BAŞVURUSU

1982 yılında Türkiye'nin ilk ve tek kargo şirketi olarak kurulan, TSE ISO 9001-9002 belgeli YURTİÇİ KARGO, bugün itibariyle ülkemizin bir çok noktasında ve yurtdışında hizmet vermeye devam etmektedir.

Büyümesini her geçen gün artıran Yurtiçi Kargo bünyesinde barındırdığı çalışkan ve kaliteden ödün vermeyen personeli ile sektörün gerektirdiği modern ve güvenli kargo taşımacılığı alanında vazgeçilmez şirketlerden biri olmaya devam etmektedir.
Şirketin işe alım politikası;

Başvurunun Gelişi-Öngörüşmeler-Psikometrik Testler-Komisyon Görüşmeleri ve Görev Teklifi şeklindedir. (Bknz:Ayrıntılar)


Şirketin hali hazırdaki açık iş pozisyonları kariyer.net sitesinde yayımlanmakta olup, buradan başvuru yapılabilmektedir. Ayrıca iş başvurusunda bulunacak adaylar; Yurtiçi Kargo İnsan Kaynakları bölümüne İş Başvuru Formu (Arıkanlı Holding) göndererek de işlemlerini tamamlayabilirler.


İş Başvuru Formu ile başvuru yapmak için lütfen tıklayınız...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hüseyin çakmak 1966 doqumluyum .Bekar 2 çocuk babasıyım. ilk öğretim mezunuyum. zonguldak doqumluyum. istanbul ve çevresinde veya uzun yol şöförlüğü yapabilirim.deneyimliyim.e sınıfı ehliyetim var 1997 tarihli src ve piskobirlik belgem var. tlfn numaram :0506 994 52 16 e-mail :seref.07@seref.com cevabınızı bekliyorum

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.