SELECT LANGUAGE

AVİVASA KARİYER FIRSATI

Sabancı Holding ve dünyanın 5'inci büyük sigorta şirketi olan Aviva Plc.'nin desteğine sahip bir şekilde çalışmalarını sürdüren bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün önde gelen kuruluşlarından AVİVASA yeni takım arkadaşları aradığını duyurdu.
Hedef ve stratijeleri doğrultusunda nitelikli personel alımı politikası ile kaliteyi amaçlayan şirket, çalışanlarının memnuniyeti ve eğitimine de ayrıca önem vermektedir.
AVİVASA AÇIK İŞ POZİSYONLARI


Müşteri Danışmanı (Müşteri Memnuniyet Merkezi)

Müşteri Destek Merkezi Birimi'nde görev alarak; gelen çağrıları yanıtlamak, müşterilerimizi bilgilendirmek ve işlem taleplerini yerine getirmek.
Genel Nitelikler: İstanbul'da ikamet eden veya edebilecek, bilgisayar kullanabilen, iyi derecede teknik bilgiye sahip, vardiyalı olarak çalışabilecek, müşteri odaklı, insan ilişkilerinde başarılı, sabırlı, pozitif tutum sahibi, çözüm odaklı, stres altında etkin çalışabilen, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.

Müşteri Danışmanlığı başvurularınız için lütfen tıklayınız.

Finansal Danışman

4 yıllık üniversite veya Bireysel Emeklilik Aracısı olmak için uygun olan 2 yıllık bölümlerden mezun olan, satış alanında kariyer sahibi olmak isteyen, askerlik görevini tamamlamış veya en az 1 yıl tecilli (Erkek adaylar için), sosyal ilişkilerde başarılı ve ikna gücü kuvvetli, dinamik ve güleryüzlü bir iş ortamında çalışmak isteyen, seyahat engeli olmayan, MS Office uygulamalarını kullanabilen.

Finansal Danışmanlık başvurularınız için lütfen tıklayınız.

Diğer bölümlerde boşalacak yada ihtiyaç duyulan personel alımları için de AVİVASA'ya Genel Başvuru yapabilirsiniz. Genel başvuru için lütfen buraya tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.