SELECT LANGUAGE

SABANCI HOLDİNG İŞ FIRSATLARI



• Genel Başvuru

>> Kariyer basamaklarını sağlam ve hızlı adımlarla tırmanmanız için arkanızda büyük bir güç olmalı. Türkiye ve dünyaya yayılmış güçlü yapısı, faaliyet gösterdiği tüm alanlardaki önder rolü ile Sabancı Holding gücü bir 'tık' yakınınızda.

• Staj Başvurusu

>> Üniversite Öğrencileri için Staj Olanakları Topluluk şirketlerimizde üniversitelerin önlisans, lisans ve yüksek lisans bölümlerinde eğitim gören öğrencilere staj olanağı tanınmaktadır. Staj programlarımızda öğrencilerin üniversitede aldıkları teorik bilgilerin uygulamalarını görmelerine yardımcı olmak ve iş yaşamı hakkında genel fikir sahibi olmaları amaçlanmaktadır.
NOT: Açılan sitede başvuru yapmak için üyelik istenmektedir.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

merhabalar sirketinizde herhangi bir acik bölümünüzde yer alip calismak istiyorum beni bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim almanyada yasiyorum telf.004915204873842 adresim rosenstrasse 10 63450 hanau almanya germany

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.