SELECT LANGUAGE

LÜX GEMİDE 2000 DOLARA İŞ BAŞVURUSU


LÜX GEMİLERE İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
(ARAŞTIRMA)


Bir kaç gündür Sabah Gazetesi, Para Dergisi ve diğer basın organlarında lüx gemilerde 2000 USD karşılığında 32.500 kişinin işe alınacağı haberleri yeraldı. (Sabah'tan aldığımız alıntı yatık punto ile altta verilmiştir. Haberin orjinali için buraya bakabilirsiniz.)

Peki bu işe nasıl başvuracağız? (altta)

(SABAH'IN HABERİ)

"Dünyanın en büyük cruise şirketlerinden Royal Caribbean International, 32 bin 500 eleman alacak. Yöneticisinden servis elemanına, resepsiyon görevlisinden aşçıya her pozisyonda açık var. Aylık kazanç 2 bin dolardan başlıyor.....

Para dergisinin haberine göre süper lüks seyahat gemilerinin (cruise)sahibi ABD'li Royal Caribbean International'da şu sıralar hummalı bir hazırlık var. Şirket, yeni bir rekora imza atacak desek daha doğru olacak.

Royal Caribbean,tam 220 bin groston ağırlığındaki "Oasis of the Seas" isimli gemisinin yapımını bitirmek üzere. Yaklaşık 2.5 milyar dolara mal olacak bu gemi, ilk seferine2009 yılında çıkacak. İşte bu devasa "yüzenada"nın yanı sıra Royal Caribbean International'ın 2010 ve 2011 yıllarında sefere çıkacak gemileri için eleman alımına başlandı. İstihdam edilecek toplam personel sayısı 32 bin 500 civarında. Bunların 18 bini gemilerde görev alacak. Diğerleri ise Miami ve diğer bölgelerde kurulacak ana ofislerde çalışacak"


Peki bu işe nasıl başvuracağız?

Royal Caribbean'ın web sayfalarında yapmış olduğumuz incelemelerde online iş başvuru formlarının bulunduğunu tespit ettik. Sizlere faydalı olabileceğini umudediyoruz. Aşağıdaki linklerden üye girişi ile başvuru yapabilirsiniz. (Not: İngilizce destek almanız gerekebilir.)

BÜRO İŞLERİNE BAŞVURU : Corporate Offices

GÜVERTE VE OTEL BÖLÜMÜNE BAŞVURU: Shipboard Hotel Operations

TEKNİK EKİP BAŞVURUSU : Shipboard - Technical & Nautical Marine


Yada buradaki linki tıklayarak açılacak olan sayfada ilgili bölümlere online başvuru formunu gönderebilirsiniz.

Örneğin; Elektrik Mühendisi için başvuru formu buradadır.

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.