SELECT LANGUAGE

KİPA' DA İŞ VAR


17 Ağustos 1992 tarihinde 100 ortaklı bir girişim olarak İzmir'de ticaret hayatına başlayan KİPA (Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi A.Ş.) yerel bir marka olarak başarı ile çalışmalarını sürdürmüş, 11 Kasım 2003 tarihinde dünyanın önde gelen perakende devlerinden Tesco ile işbirliği yaparak ‘Tesco Kipa' adını almıştır.


Tesco Kipa, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla hareket ederek, müşterilerin yaşamlarını iyileştirmek ve kolaylaştırmak için elinden geleni yapmaktadır. Tesco Kipa'nın, bugün itibarı ile, toplam 26 hipermarketi; İzmir, Antalya, Manisa ve Bursa'da olmak üzere toplam 48 küçük formatlı ekspres mağazası bulunmaktadır.


Tesco Kipa, tüm Türkiye'de mağaza açma hedefini, müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak gerçekleştirmektedir. 15 Mayıs 2008 tarihi itibarı ile; Hipermarket sayısı: 26 Ekspres mağaza sayısı: 48'dir.


KİPA'DA İŞ FIRSATLARI
Personel alımlarını www.secretcv.com aracılığıyla gerçekleştiren KİPA'nın açık iş pozisyonları için alttaki linkleri kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.