SELECT LANGUAGE

TEPE İNŞAAT İŞÇİ ALIMI


Ülkemizin en büyük şirketlerinden biri olan Tepe Bilkent Holding, inşaat sektöründe çalışmak bir hayal olmasa gerek. Tepe İnşaat iş başvurusu ile yeni ve güven dolu bir hayata başlayabilirsiniz. Tepe İnşaat'ın kendisine ait web sayfasında aşağıdaki bilgiler mevcuttur;


"Türkiye'nin ilk özel üniversitesi olan Bilkent Üniversitesi'ne ait Bilkent Holding'in amiral gemisi olan TEPE İnşaat Sanayi A.Ş., kurumsal kimliği ile inşaat sektörününlider şirketlerinden biridir.Başarılarını 1969 yılından bu yana sürdüren TEPE İnşaat, ismiyle sektöründe kalite ve müşteri memnuniyetinibiraraya getiren bir marka olmuştur.


Projelendirmeden başlayarak anahtar teslimine uzanan bir sürecin her aşamasında, kendi standartlarını aşanbir kalite anlayışını benimseyen TEPE İnşaat, özellikle büyük ölçekli konut projeleri, hastane ve sağlık kompleksleri,havaalanı ve terminal projeleri ile altyapı işleri konusunda kayda değer bir bilgi birikimine sahiptir.


Bulunduğu coğrafyanın ötesine tecrübesini ve vizyonunu taşımayı ulusal bir sorumluluk olarak benimseyenTEPE İnşaat, çağın gereklerini uzmanlık alanlarında titizlikle uygulayarak, en değerli kaynağı olan çalışanınıngücüne, desteğine ve bilgisine inanarak bulunduğu konumu koruyacaktır"


TEPE İNŞAAT İNSAN KAYNAKLARI İŞ BAŞVURUSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.