SELECT LANGUAGE

JANDARMA PERSONEL ALIMI


Jandarma Genel Komutanlığı, Subay, Astsubay ve Uzman Jandarma alımı yapacağını duyurdu. Konu ile ilgili olarak dağıtılan "Genel Tanıtım Afişi" ne buradan ulaşabilirsiniz.

>> SÖZLEŞMELİ SUBAY (ERKEK - BAYAN) : Başvuru Klavuzunu incelemek için lütfen tıklayınız.

>> SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY (BAYAN) : Başvuru Klavuzu için lütfen tıklayınız.


>> JANDARMA ASTSUBAY TEMEL KURSU (JATEK): Herhangi bir ön lisans veya lisans programından mezun olan ve ön lisans mezunları için 01 Ocak 1984, lisans/lisans üstü mezunları için 01 Ocak 1982’den sonra doğan erkek adaylar, www.jandarma.tsk.tr internet adresinden başvuru şartlarını inceleyerek 09-27 Şubat 2009 tarihleri arasında, ÖSYM sınav başvuru merkezi yöneticiliklerine başvurularını yapabilirler.
İstekli adaylar; giriş koşulları ve başvuru şekli ile ilgili ayrıntıları, www.jandarma.tsk.tr internet adresine girerek Personel / Öğrenci Alımı sayfasından öğrenebilirler. İlan edilen şart ve usuller dışında alım yapılması veya başvuruların kabul edilmesi mümkün değildir.

>> JANDARMA ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULU (JAMYO): J.Gn.K.lığınca belirlenen kaynak liselerden 2007 ve 2008 yıllarında mezun olan veya 2008-2009 eğitim-öğretim yılı Haziran döneminde mezun olabilecek durumda bulunan 1988 ve daha sonra doğumlu, 2009 yılında ÖSS’ye girecek erkek adaylar, internet ve gazete ilanlarında belirtilecek tarihlerde (ÖSS başvurularının tamamlanmasını müteakip başlayarak, Haziran 2009 ayında sona erecektir.) www.tsk.tr internet adresinden başvurularını yapabilirler. Adayların internetten başvuru yapabilmesi için 2009 yılı ÖSYS Aday Bilgi Formunun “Girmek İstediğiniz Askeri Okullar” alanında “Jandarma Astsubay Meslek Yüksek Okulu” seçeneğini işaretlemeleri zorunludur.

>> UZMAN JANDARMA OKULU: J.Gn.K.lığınca kaynak olarak belirtilen en az lise/dengi okullardan mezun olan ya da en geç 2008-2009 eğitim-öğretim yılı Haziran döneminde mezun olabilecek durumda bulunan 1985-1990 doğumlu erkek adaylar www.jandarma.tsk.tr internet adresinden başvuru şartlarını inceleyerek 09-27 Şubat 2009 tarihleri arasında, ÖSYM sınav başvuru merkezi yöneticiliklerine başvurularını yapabilirler.

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.