SELECT LANGUAGE

IKEA KARİYER

İşte IKEA' nın iş fikrini aşağıdaki bu cümle anlatıyor. Binlerce çalışanı ile adeta mutlu bir aile tablosu çizen IKEA' da kariyer yapmak istiyorsanız gereken tek şey online başvuru yapmak. Yüzlerce ürün grubuyla müşterilerine kaliteli bir yaşam sunan kuruluş yönetim tarzı ile de iş dünyasını olumlu yönde etkiliyor.

"İyi tasarımlı, kullanışlı ve kaliteli binlerce mobilya ve ev aksesuarını öylesine düşük fiyatlara sunalım ki, olabildiğince çok kişi alabilsin."

Bakınız IKEA işe alacağı personelde öncelikle ne arıyor;

Adayın iş için gerekli becerilere sahip olması en temel noktadır. Ancak bunun ötesinde mütevazılık, sorumluluk alma ve harekete geçme arzusu, güler yüzlü ve müşteri odaklı olmak, açık ve dürüst iletişim kurabilmek gibi kişisel özellikler bizim için önemlidir. Bizim amacımız boş pozisyonları doldurmak değil kurumsal değerlerimizi ve vizyonumuzu paylaşacak takım arkadaşlarını aramıza katmaktır.
IKEA'ya iş başvurusu yapmak için lütfen tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.