SELECT LANGUAGE

PETKİM 2009 PERSONEL ALIMI


Aliağa'da kurulu bulunan Petkim Petrokimya A.Ş. Genel Müdürü Kenan Yavuz, geçtiğimiz günlerde yerel bir haber kuruluşuna yaptığı açıklama ile 2009 Mart-Nisan aylarında 250 teknisyen alımı yapacaklarını açıkladı.

Satış taleplerinin azalması ile kadroda profesyonelleşmeye gideceklerini açıklayan Kenan Yavuz şirkete sadece üretimde ve bakımda çalışacak genç personeller alınacağını belirterek iş arayan kesimler için umutları yeşertti.

Yapılması tasarlanan işe alımlar için henüz bir sınav ve başvuru belirtilmemiş olmasına rağmen Petkim'in web sayfasında online iş başvurularının devam etmekte olduğunu tespit etmiş bulunmaktayız.


Başvuru yapmak için lütfen tıklayınız... 

2 yorum:

Adsız dedi ki...

öncelikle bu krizde işci alımı yaptıkları için petkime teşekkür ederim benim bu işe ihtiyacım olmasa inanaın başvuru yapmazdım ilgileneceğini sanıyorum

Adsız dedi ki...

işçi alımı devam ediyormu lütfen cvp alabilirmiyim

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.