SELECT LANGUAGE

YAPIKREDİ BANKASI ELEMAN ARIYOR

YENİ... YENİ... YENİ... YAPI KREDİ EN GÜNCEL (KASIM 2008) PERSONEL ALIM İŞ BAŞVURUSU SEÇENEKLERİNE BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

Yapıkredi Bankası Parttime Çalışacak Eleman Alımı Yapacaktır.
- 4 yıllık Yüksek Öğretim Kurumları'ndan mezun, 3-4. sınıf öğrencisi veya 2 yıllık Bankacılık, Borsa ve Finans, Finans, İşletme, Maliye, Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası, Muhasebe, Para ve Sermaye Yönetimi, Pazarlama ve Sigortacılık Meslek Yüksek Okullarından mezun,

-İnsan ilişkilerinde başarılı,

-Takım çalışmasına yatkın,

-MS Office uygulamalarına hakim,
adaylar aranmaktadır.

*Alımlar: Adana, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat ve Zonguldak illerine yapılacaktır.


NOT: Alınacak elemanlar; Alım yapılacak Yapıkredi şubelerinde Pazartesi ve Cuma günleri (haftada iki gün); görevlendirilecektir. BAŞVURU YAPMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.
*

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.