SELECT LANGUAGE

Adalet Bakanlığı Personel Alacak



Adalet Bakanlığının 55 adet şoför, 11 adet aşçı ve 9 adet kaloriferci alımı ile ilgili haberler ilgi çekti.




ADALET BAKANLIĞI
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatına Aşçı, Kaloriferci ve Şoför Alım Sınav İlanı
1. Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin değişik 9, 14 ve 15 inci maddeleri gereğince taşra kadrolarında münhal bulunan ve aşağıda yeri belirtilen 55 adet şoför, 11 adet aşçı ve 9 adet kaloriferci olmak üzere toplam 75 adet kadrolara merkezi sınavda en az 70 puan alıp başvuranlar arasından, en yüksek puandan başlamak üzere kadro sayısının 5 katı kadar aday çağırılarak Ankara, Kocaeli, Erzurum ve Bakırköy Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonlarınca yapılacak sözlü sınav sonucuna göre açıktan atama yapılacaktır
2. Ankara, Kocaeli, Erzurum ve Bakırköy Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonlarınca yapılacak sözlü sınavda,
Başvurularda 10-11 Temmuz 2004 (KPSS 2004) ve 17 Eylül 2006 (KPSS/2) tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında, lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almış olma şartı aranacaktır.

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.