SELECT LANGUAGE

TÜRK TELEKOM GÖRÜNTÜLÜ TELEFON "VİDEOFON"

>> Türkiye’nin telekomünikasyon devi Türk Telekom görüntülü iletişim teknolojisi Videofon’u 31 Mayıs 2008 tarihi itibariyle piyasaya sunuyor. Türk Telekom ile yapılacak 2 yıllık kontrat ile birlikte ayda sadece 29 YTL’ye görüntülü konuşma devri başlıyor. Lansman kampanyası kapsamında Türk Telekom, Videofon cihazını da ücretsiz sunuyor.

>> Türk Telekom müşterileri Videofon’un sunduğu bir çok farklı hizmetten daha yararlanabilecek. Müşteriler, Videofon’u kullanarak internet ortamında gezebilecek, e-posta ve mesaj gönderebilecek ve görüşme sırasında fotoğraf çekebilecek. Ayrıca, müşteriler, görüşme sırasında istedikleri anda karşı tarafa kendi görüntülerinin gitmesini engelleyebilecek.

>> Videofon kullanmaya başlayan müşterilerin yeni bir numara almasına da gerek olmayacak, çünkü mevcut ev veya iş telefonu numaraları Videofon için geçerli olacak. Aynı zamanda, cihazın SIM kart okuyucu özelliği sayesinde kullanıcılar cep telefonlarına kayıtlı telefon numaralarını cihaza kopyalayabilecek.

>> Bu haberle ilgili tüm ayrıntılara ulaşmak için tıklayınız...
>> Çeşitli sektördeki iş fırsatlarına ulaşmak için tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.