SELECT LANGUAGE

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

KATILIM ŞARTLARI

ÖSYM tarafından 01-02 Temmuz 2006 ve 30 Haziran–01 Temmuz 2007 tarihlerinde yapılan KPSS puan türlerinin birinden 65 ve üzeri puan almış olmak gerekmektedir.

GÖREV

Bankacılık hizmet ve faaliyetlerini (menkul işlemleri ile mevduat işlemleri, çek, havale vb. operasyon işlemlerini), T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin mevzuatına ve iş akışlarına uygun olarak yürütmek üzere banko veznede görevlendirilecektir.
Sınava Katılma Genel Şartları

1. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
2. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
3. Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affedilmiş olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, Devlet sırlarını açığa vurma, vergi kaçakçılığı veya vergi kaçakçılığına teşebbüs ya da iştirak suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

4. Tüm adaylar için 01.01.1979 ve sonrası doğumlu olmak,
Başvurular 26 Mayıs 2008 Pazartesi günü başlayacak ve 06 Haziran 2008 Cuma günü saat 18:00’de sona erecektir.
*

1 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba ben bolu mengen,de ıkamet etmekteyim silahlı özel güvenlik sertifikam var.6yıldır özel bir şirkette çalışmaktayımiş arıyorum
teşekkür ederim musa çibasmaz

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.