SELECT LANGUAGE

UCUZ TATİL


Ucuz bir tatil anlayışı ile yola çıkan, bütçe sarsmayan, ekonomik ve kaliteli bir tatil istiyorsanız işte tam size göre bir fırsat. Turizmin gözbebeği Antalya bölgesinde sizler için yaptığım araştırmalarda bulduğum bir işletmenin kendine has ilanını hiç değiştirmeden aşağıya çıkardım. Belki ilgilenenler olabilir. Bakınız ilan aynen şöyle;
Antalya'nın en guzel tatil merkezlerinden biri olan Manavgat bolgesinde, Manavgat Nehrinin su kaynaklarına yakın bir yerde tarihi Seleukia kentinin yakınında kurulan tesisimiz 20 adet bungalow dan olusmus 60 kişi kapasiteli sirin ve dogal ortamdan kopmamıs mimari yapısı ile siz misafirlerimize unutamayacagınız bir tatil imkanı sunuyor.

Tesisimizde siz misafirlerimize;
Güleryüzlü hizmet vermek ve misafirlerimizin hoşça vakit geçirmelerini sağlamak, Keyifli ve güvenli bir tatil saglamak icin üstümüze düşen vazifeyi fazlası ile yapmaya hazırız.
Odalarımızda: İc dizaynı ahsap, balkonlu, klimalı, tv li, sıcak su, sac kurutma makinesi, esya dolabı bulunmaktadır.
Siz misafirlerimizin damak tadına fırında guvec alabalık gibi essiz Türk Mutfagı lezzetlerini de sizlere sunmaktayız.
Ayrıca tesisimizde bulunmakta olan tur teknemizle ile dilerseniz Manavgat Nehri uzerinde tekne turu yapabilme imkanı ya da atv motorsikletlerimizle tarihi mekanları ziyaret etme ve ucretsiz rehberlik servisine sahibiz.

Ücretsiz aktiviteler: Tesisimizde natural yuzme havuzumuz, camur banyosu, satranc, dart, tavla, okey, gunun her saati hizmetinize sunulmaktadır. Tesisimizden sabah saat 10:00 da denize saat 15:30 da plajdan tesisimize ucretsiz servis bulunmaktadır, tesisimiz ırmak kenarında oldugu icin balık avlayabilirsiniz.
Ücretli aktiviteler: Hava alanından yakıt karsılıgı transfer, Atv motorsiklet safari, tekne turları.
Not: Fiyatlar sabah kahvaltısı dahil kişi bası gunluk fiyattır. Ayrıca tesisimizde 1 hafta ve daha uzun sure konaklayan misafirlerimize Side limanından hareket eden yatımızla mavi yolculuk tur hediyemizdir.
Ayrıntılı bilgi icin lütfen telefonla irtibata geciniz: 0-242-748.03.07

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.