SELECT LANGUAGE

BOTAŞ PERSONEL ALIMI


>> BOTAŞ (Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.) Elektrik, Makina, İnşaat, Kimya, Çevre Mühendisi, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Teknikeri, Güverte Teknikeri, Gemi Makinaları Teknikeri, İnşaat Teknikeri, Elektrik Teknikeri, Teknisyen, Ekonomist, Avukat, Büro Görevlisi ve bir çok değişik branşlarda ve daimi statüde personel alacaktır.
>> Adayların ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004 veya 2006 KPSS sonucuna göre, Lisans mezunları KPSS P3, MYO mezunları KPSS P93 ve Lise ve dengi okul mezunları KPSS P94 üzerinden sınav sonucunda en az 60 puan alanlar başvuru yapabileceklerdir .
>> Durumu uyanların ilanın Resmi Gazete’de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, şahsen İşkur İl/ Şube Müdürlüğüne veya www.işkur.gov.tr. İnternet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.
>> Ayrıntılı bilgi için ; Tel: (312) 297 82 82 Fax: (312) 299 83 00

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.