SELECT LANGUAGE

YARGITAY SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI



YARGITAY BAŞKANLIĞINCA 30 ADET SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR.

Yargıtay Başkanlığınca büro personeli ( Veri girişi, kayıt tutma vb. büro hizmetlerini yerine getirecek nitelikte) olarak çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi uyarınca önlisans ve lise mezunu 30 adet sözleşmeli personel alınacaktır.
GENEL ŞARTLAR
a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.
b) En az lise mezunu olmak.
c) 2004-KPSS veya 2006-KPSS (B) grubu sınavlarından birine girmiş olmak ve KPSS puan grubundan en az 70 puan almış olmak.
ÖZEL ŞARTLAR
Yargıtay Personeli Özlük İşleri Yönetmeliğinin 5 inci maddesi ve hizmet gereğince, el ile dakikada yanlışsız ve okunaklı net 12 kelime, makine (daktilo) ile dakikada 30 kelime, bilgisayar ile 45 ve üstü kelime yazmak gerekmektedir.
BAŞVURU FORMU VE İSTENİLEN BELGELER
İnternet www.yargitay.gov.tr adresinde yer almaktadır.
BAŞVURU YÖNTEMİ
Giriş koşullarını taşıyan adaylar başvurularını 07.07.2008 tarihi saat 17.00’ye kadar şahsen Yargıtay Başkanlığı Personel ve Eğitim Müdürlüğü Atatürk Bulvarı No:100 Bakanlıklar /ANKARA adresine yapacaklardır.
*
*

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.