SELECT LANGUAGE

TARIM KREDİ KOOPERATİFİ PERSONEL ALIMINA REKOR BAŞVURU

Tarım Kredi Kooperatifi Personel Alımı ile ilgili iş fırsatı haberini sizlere buradan duyurmuştuk. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi üzerine konu ile ilgili olarak yetkili ağızlardan rahatlatıcı açıklamalar geldi. İşte TTKKM Genel Müdürü Sayın Bedrettin Yıldırım'ın açıklaması;

"Kurumumuza alınacak memur ve Ziraat Mühendisleri için yapılacak mülakat tarihi ile adayların isimleri 30 Haziran 2008 tarihinden itibaren kurumun web sayfasında ilan edilecek".

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Bedrettin Yıldırım, ortaklara ve çiftçiye daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Merkez Birliği, 16 Bölge Birliği ve Tarım Kredi Kooperatiflerinde istihdam edilmek üzere 451 memur ve 156 ziraat mühendisini bünyelerine dahil edeceklerini söyledi.

Yapılacak sınavın son derece adil olacağını işaret eden Yıldırım, “Nitelikli personel seçimine özen göstereceğiz. Sınav son derece adil bir şekilde yapılacaktır. Adaylarımızın içi rahat olsun. 2006 ve 2007 yıllarında kurumumuza aldığımız 500 civarındaki ziraat mühendisimiz yoğun eğitim programlarından sonra bugün özellikle köylerimizde çiftçilerimize hizmet vermektedirler. Yeni alacağımız ziraat mühendislerimizin de aynı duyarlılıkla hizmet verebilecek nitelikte olması önceliğimiz olacaktır. Ben yapacağımız sınavın yeni alınacak personelimize ve dolayısıyla da Tarım Kredi camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Yetkililer konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, sınav müracaat süresi olan 02-16 Haziran 2008 tarihleri arasında 451 memur alımı için 7 bin 723, 156 ziraat mühendisi alımı için ise 2 bin 330 olmak üzere toplam 10 bin 53 adayın müracaatta bulunduğunu ifade ettiler.

Yapılan müracaatların titizlikle incelendiğinin altını çizen yetkililer, ÖSYM ile koordineli şekilde çalışıldığını, Tarım Kredi Kooperatifleri’ne alınacak memur ve ziraat mühendisi için yapılacak mülakat tarihi ile adayların isimlerinin 30 Haziran 2008 tarihinden itibaren kurumun web sayfasında (www.tarimkredi.org.tr) ilan edileceğini bildirdiler.
*
DİĞER FIRSATLAR
*

5 yorum:

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar tarım kredi sonuçları açıklandımı yyxfj

Adsız dedi ki...

slm arkadasım.acıklandımı ınan bnde bulamadım.ankarayı aradım.oradan bı hanfendı 6dan sonra yayınlanacagını soyledı.saat suan 8e gelıo ama halen daha yok.anlamadım bılen varsa anlatsın ne olur ?

Adsız dedi ki...

öncelikle herkese başarılar yerleştirme sonucu ne zman açıklanacak bi bilgi verin lütfeenn:(

Adsız dedi ki...

ne zaman açiklanicak yaaaa.üff yada açiklandida ben mi bilmiyorum.blen varsa lütfen...

Adsız dedi ki...

ya şu sonuclar ne zaman açıklanacak bir bilgisi olan varmı

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.