SELECT LANGUAGE

BP İŞ BAŞVURUSU


>> Ülkemizin ve dünyanın en büyük petro kimya şirketlerinden biri olan BP Petrol bünyesine güç ve enerji katabilecek yeni çalışanlar aramaktadır. BP ile kariyer yapmak için kısa bir özgeçmiş vermeniz gerekmektedir. Bakınız BP Şirketi kendi web sayfasında bu konuyu nasıl özetlemiş?:
"BP, Türkiye’de ticari faaliyetine 1912 yılında başladı. Bu tarihten sonra, Türkiye’de çeşitli ünvanlar altında akaryakıt faaliyetlerine devam etti. 1957 senesinde, Türk Ticari Kanunu hükümlerine göre yeniden tesis edilip Türk şirketi olarak tescil ve ilan edildi bugün de BP Petrolleri Anonim Şirketi adı altında faaliyetlerini sürdürmektedir.Yeni BP artık 700 istasyonu ile tüketiciye yeni bin yılın beklentilerini sunmayı hedefliyor ve klasik bir enerji şirketi olmaktan uzaklaşıyor.
BP ailesine katılmak istiyorsanız özgeçmişiniz oluşturarak ya da mevcut özgeçmişinizde gerekli güncellemeleri gerçekleştirerek başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuz oluşabilecek pozisyonlar için değerlendirilecek ve niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda sizinle temas kurulacaktır."
>> BP Petrol' e başvuru yapmak için lütfen tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.