SELECT LANGUAGE

İŞ BANKASI MEMUR ALIMI


GÜNCELLEME
Aşağıdaki iş başvurusu güncelliğini yitirmiştir. İş Bankası genel iş başvurusu için lütfen buraya tıklayınız (Kasım 2008)
*
İŞ BANKASI'NDAN DUYURU

"Bankamız Genel Müdürlük Birimlerinde görevlendirilmek üzere Uzman Yardımcıları alınacaktır. Elektronik ortamda gerçekleştirilecek olan sınavın Mesleki Bilgi Sınavı, Yetenek Testi, Kişilik Envanterleri ile Türkçe Kompozisyon bölümlerinden oluşan ilk aşaması 13 Ekim 2008 tarihi ve izleyen günlerde gerçekleştirilecektir. Sınav ve başvuru koşulları ile ilgili bilgilere Uzman Yardımcısı linki aracılığı ile ulaşılabilmektedir.

Memur ihtiyacımızın karşılanması amacıyla, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Erzurum’da Eylül ayı içerisinde Memur Alım Sınavları düzenlenecektir. Sınava başvurular en son 17 Eylül 2008 tarihi saat 09:00’a kadar yapılabilecek olup, sınava başvuru koşulları Bankamız internet sitesindeki İnsan Kaynakları linki altında bulunan İş Başvuruları bölümünde yer alan “Memur“ uzantısında yer almaktadır."


Tam Zamanlı İş Başvuruları

Başvurularınızı Özgeçmiş Bilgileri Formunu eksiksiz doldurarak yapabilirsiniz.
Bankamızda iş başvuruları, “Özgeçmiş Bilgileri Formu’na Giriş” linki aracılığı ile görüntülenecek olan formun eksiksiz olarak doldurulması ve Bankamızda görev alınmak istenilen pozisyonun formda belirtmesi suretiyle yapabilmekte olup; e-posta, faks veya mektup aracılığı ile yapılan iş başvuruları değerlendirmeye alınmamaktadır.

Türkiye'nin en güvenilir ve en büyük Bankası olan Türkiye İş Bankası'nda çalışmak ister misiniz?


Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.