SELECT LANGUAGE

TOFAŞ İŞ BAŞVURUSU


" POTANSİYELİNİZİ ORTAYA KOYMAYA HAZIR MISINIZ? "

Otomotiv sektörünün köklü geçmişe ve değişim gücüne sahip ismi TOFAŞ (Türk Otomobil Fabrikası) ’ta Arge’den Satınalmaya, Üretimden Pazarlamaya, Finanstan Satışa geniş bir yelpazede yeralan kariyer fırsatları sizi bekliyor.

Tofaş'ın İstanbul Genel Merkez ve Bursa fabrikalarındaki açık iş pozisyonlarına Tofaş'ın resmi web sitesinden kariyer.com'a yönlendirme yapılarak başvurulmaktadır.

Çalışanlarına uluslararası standartlarda hizmet politikası ve sosyal haklar tanıyan Tofaş bünyesindeki imkanlar aşağıdadır:

>> Tofaş Lokali : 400 kişilik kapalı alan, 200 kişilik bahçe oturma kapasitesiyle tüm çalışanların ve yakınlarının hizmetindedir.

>> Spor Kompleksi: Tüm çalışanlarımızın ve yakınlarının faydalandığı spor kompleksi.

>> Tofaş Alışveriş Merkezi: Alışveriş merkezinde çalışanlarına kitaptan beyaz eşyaya, gıdadan giyime geniş bir ürün yelpazesi sunulmaktadır.

>> Sağlık Merkezi: Tofaş bünyesindeki tecrübeli doktor ve sağlık personeli eşliğinde hizmet sunulmaktadır.

TOFAŞ'a İş başvurusu yapmak için lütfen TIKLAYINIZ...





Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.