SELECT LANGUAGE

OYAK-RENAULT İŞ VE STAJ BAŞVURUSU



1969 yılında Oyak ve Fransız Renault grubunun katılımı ile kurulan şirket, Renault marka binek araçlarının ve mekanik parçalarının üretimi ve ihracatını gerçekleştiriyor.Bugün yıllık 360.000 otomobil üretim kapasitesi ile Renault'nun Batı Avrupa dışında en yüksek kapasiteye sahip endüstriyel tesisidir.

Kariyer olanakları

Kariyer gelişimi, birey, eğitim ya da iş üzerinde öğrenme yoluyla beceri gelişimini gerçekleştirdiğinde ya da yeni iş deneyimleri elde ettiğinde meydana gelir. Amacımız, bu deneyimleri, kişilerin kariyer gelişimlerini ve şirket performansını olumlu etkileyecek şekilde organize etmektir. Kariyer gelişimleri, şirket içi görev değişiklikleri, Proje gruplarında ve uluslar arası diğer Renault grubu şirketlerinde görev alma şeklinde olabilir. Kişilerin bu görev süreçlerindeki performansları, şirketin yönetici ihtiyaçlarına bağlı olarak ,yönetimsel kademelere geçişin altyapısını hazırlar. Her yıl kişi ile amiri arasında gerçekleştirilen “Bireysel Görüşmeler”, şirketin hedeflerinin en alt çalışana kadar indirilmesini ve “Yıl Sonu Değerlendirmeleri” ile de bu hedeflerin ne kadar ve nasıl gerçekleştirildiğinin kontrol edilmesini sağlar. Renault, 118 ülkede araçları hayal eden, tasarlayan, üreten ve pazarlayan 130.000 yetenek demek. Grup, uluslararası boyutu ve grup içi faaliyet alanlarının çeşitliliği ile çalışanlarına ilerleme olanakları sağlıyor. Renault bu olanakların gerçeğe dönüşmesi için de çok faal bir iç transfer (mobilite) politikası uyguluyor. Her işe alım geleceğe yapılan bir yatırım ve mesleki bir kariyerin başlangıç noktası.


Sürekli eğitim

Grubun performansı, Renault çalışanlarının yeteneklerinin toplamının bir sonucudur. Bu yeteneklerin sürekli geliştirilmesi, gitgide hızlanan ve karmaşıklaşan bir dünyada, belirleyici bir unsur haline gelmiştir. Çalışanlarının kendilerini geliştirmesini teşvik eden Renault onlara meslek yaşamları boyunca eğitime ulaşım olanakları sunmaktadır. Renault’nun her 5 çalışından 4’ü her yıl ortalama bir eğitime katılmaktadır. Zorlu, çeşitli ve heyecan dolu bir ortam Açık fikirli olmak ve düşünceleri gerçeğe dönüştürmek ; işte bizim amacımız ve de sizin için fırsatlar dolu bir dünya. Renault’da çalışmak, şirketin performanslarını gerçekleştirmeye odaklanmış, açık ve tutkulu Grup çalışanlarının faaliyetlerini yapılandıran bu değerleri paylaşmak demektir.

Başvuru Süreci

Başvurunuzun İnsan Kaynakları Direktörlüğü'müze ulaşması ile birlikte işe alım süreciniz başlar. Başvurunuz incelenecek ve mevcut görevler çerçevesinde değerlendirilecektir. Özgeçmişinizin görev için aranan özelliklerle örtüşmesi durumunda, görüşmeye davet edilirsiniz.

İşe Alım Süreci

Oyak-Renault'da personel temininde şirket başvuru veritabanı ve internet siteleri araç olarak kullanılmaktadır. İş Başvuru değerlendirmeleri iki aşamalı (İnsan Kaynakları ve ilgili Bölüm Yöneticileri) mülakat yöntemi ile gerçekleştirilmektedir.

Teknik bilgi, birikim, kişisel özellikler ve şirket kültürüne uyum gibi konularda değerlendirilen adaylar son aşamada gereken görevler için Fransızca ve/veya İngilizce seviye tespit sınavlarından geçirilir.

Tüm değerlendirmelerde olumlu bulunan adaylara iş teklifinde bulunulur ve işe alım işlemleri başlatılır. Görüşmeler sonucunda iş teklifinde bulunulamayan adayların başvuruları ileride doğabilecek olası ihtiyaçlarda değerlendirilmek üzere başvuru veri tabanında saklanır ve adaylara geri bildirimde bulunulur.


İŞ BAŞVURUSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

STAJ BAŞVURUSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

NOT:BU BİLGİLER OYAK-RENAULT WEB SAYFASINDAN ALINMIŞTIR.

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.