SELECT LANGUAGE

KANADA GÖÇMENLİK BAŞVURUSU



GÜNCELLEME: KANADA GÖÇMENLİK BAŞVURUSU ŞARTLARINI VE BAŞVURUNUN NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAĞI İLE İLGİLİ BİLGİ EDİNMEK İÇİN BU YAZININ EN ALTINDA BULUNAN "KANADA" LİNKİNİ TIKLAYINIZ.




Her yıl 250 Bin kişi Kanada'ya göçmen olarak yerleşiyor. Ticaret yapmak için işadamlarının, öğrenim görmek için öğrencilerin ve daha iyi bir yaşam için normal vatandaşların yoğun ilgisini çeken Kanada'ya yerleşmek mümkün mü? Evet bu mümkün..Nasıl mı?.. Göçmenlik Başvurusu yaparak.
Kanada'ya yerleşebilmek için Amerika'da olduğu gibi bir çekilişe katılmanıza gerek yok. Ama başvuru ücreti daha yüksek. İstenilen şartlara sahipseniz 550 Kanada Doları karşılığında Kanada'ya başvurabiliyorsunuz. Ayrıca vize işlemlerinizin yürürlüğe girmesi için Kanada Konsolosluğu'nun Dışbank'taki hesabına 125 Kanada Doları yatırmanız gerekiyor.
Eğer sizde Kanada'ya yerleşmek ve yeni ve kaliteli bir hayata başlamak istiyorsanız; Göçmenlik Başvurusu ile şansınızı deneyebilirsiniz. Kanada'ya göçmenlik başvurusu yapmak için aşağıdaki fotoğrafın üzerine tıklayınız.. (İngilizce yada Fransızca yardımı almanız önerilir)






Yüz ölçümü : 9,984,670 km² Dünyanın en büyük 2. ülkesi
Yönetim şekli : Anayasal monarşi (krallık) ve demokratik parlamentolu federal devlet 10 eyalet ve 3 bölgeden oluşan bir konfederasyon.


Başkenti : Ottawa

Nüfus : 31,612,897 %60'ı İngilizce ve yaklaşık %25 i Fransızca konuşur.



Resmi diller : İngilizce ve Fransızca.



En fazla göç alan şehirleri : Vancouver, Toronto, Montreal.



En rahat yaşanacak ülke


ABD'yle sınır komşusu olan Kanada, bu özelliği nedeniyle göçmenlerin en fazla tercih ettiği ülkeler arasında yer alıyor. Farklı ülkelerden gelen göçmenlere kapılarını açan Kanada, kozmopolit bir sosyal yapıya sahip. Ülkedeki göçmenler, dil, din, ırk ayrımı olmadan rahat bir ortamda yaşamlarını sürdüyor. Öte yandan Kanada'nın ekonomik ve sosyal refah ülkesi olarak tanınması, yaygın sosyal güvenlik imkânları da bu ülkenin tercih edilmesinin diğer nedenleri arasında. Her yıl 200-220 bin kişiye kapıları açan Kanada'daki Türk nüfusu 12 bin civarında. Mühendis ve teknik eleman açığı bulunan ülke, yatırımcılara da fırsatlar sunuyor.

Göç için üç yol var


Kanada'ya göç, 'bağımsız göçmenlik', 'ticaret kapsamına göre göçmenlik', 'aile kapsamında göçmenlik' olarak üç ayrı kategoride toplanıyor. Ticari göçmenlik, Kanada'da yatırım yapmak isteyenleri kapsıyor. Kanada'nın bu konudaki önkoşulu ise göçmen adayının kendi ülkesindeki işinde başarılı olması. 'Aile göçmenliği' ise yakınları, akrabaları ya da aileleri Kanada'da olanları kapsıyor. Göçmen adayı, Kanada'da yaşayan akrabası veya herhangi bir aile üyesinin sponsorluğu ve davetiyle bu ülkeye gidebilir.

Şahsen Başvurarak Bilgi Alabilirsiniz


Kanada Büyükelçiliği Göçmenlik Bölümü (Immigration Section) Adres : Nenehatun Caddesi, No: 75 Gaziosmanpaşa 06700 Ankara Tel : (312) 436 12 75 - 436 12 76 - 43612 77 Faks : (312) 446 44 37
Kanada Başkonsolosluğu: Adres : Büyükdere Caddesi No.: 107 80030 Gayrettepe-İstanbul Tel : (0212) 272 51 74


YENİ: GEMİLERDE 2000 USD'YE İŞ HABERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Pasaportall Rss' den Bak

***---SAYIN ZİYARETÇİLERİMİZ! P A S A P O R T A L L LİNK SEKMELERİNDE YER ALMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN İRTİBATA GEÇİNİZ.---*** HER TÜRLÜ DUYURU VE İLANINIZI VEREBİLİRSİNİZ.AYRINTILAR KISAYOL BAŞLIĞINDAKİ "REKLAM SATIN AL" SEKMESİNDEDİR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.